Blomsterpresse_Kit_Company_4.jpg

Kit Company

Be creativ

Kit Company er et nyt dansk firma der har som mission at gøre DIY både nemt, sjovt og smukt. Bag Kit Company står Marie Ravn, der er uddannet arkitekt og har en livslang passion for DIY og kreative idéer. 

Trods en kreativ åre kender Marie alt for godt, når forarbejdet bliver et dyrt og uoverskueligt projekt i sig selv, og man derfor aldrig kommer i gang med de DIY projekter, man går og drømmer om. Det er derfor, Marie har startet Kit Company. Hun vil gøre det nemt og ligetil at kaste sig ud i kreative projekter og skabe smukke og brugbare produkter helt fra bunden. 

Kit Company sammensætter de lækreste DIY kits der indeholder grundige vejledninger og lige præcis den mængde materialer, du skal bruge - altid nøje udvalgt og sammensat, så det er både smukke og moderne, brugbare produkter, du kan lave.

Vi lægger vægt på bæredygtighed og på, at de produkter, du producerer med vores kits er noget, du har lyst til at bruge og beholde i lang tid. Samtidig sparer du ofte penge, når du vælger at producere dine egne sager frem for at købe dem i en butik.